Motoronderdelen

  • Snelle levering
  • Dezelfde dag op te halen in onze winkel
  • Meer dan 30.000 onderdelen

Cama Motorparts

Grote voorraad, scherp geprijsde onderdelen!

Met meer dan 30.000 onderdelen heeft Cama Motorparts de grootste voorraad gebruikte motoronderdelen van de Randstad. Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen van alle grote Japanse fabrikanten Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha. Ook de merken Aprilia, BMW, Ducati en Triump zijn bij ons erg goed vertegenwoordigd.

Snel het juiste onderdeel vinden?

Op bijna alle onderdelen staat een OEM nummer. WIj proberen dit nummer altijd bij de advertentie te vermelden. Dan bent u er zeker van dat u het juiste onderdeel heeft, eventueel van een ander model of bouwjaar. Vergelijk dit met het nummer op uw onderdeel. Helaas kunnen wij de gebruikte onderdelen niet terugvinden op kenteken of framenummer. Zorg er daarom voor dat u het exacte model en bouwjaar van de motor weet.

Een onderdeel niet gevonden?

Ondanks onze grote voorraad kan het voorkomen dat wij een onderdeel niet hebben liggen. Veel fabrikanten gebruiken hun onderdelen op meer dan één model. Remklauwen, remschijven, stuurschakelaars, clip-ons, startmotors, startrelais, koelfans, spanningsregelaars worden vaak voor meerdere modellen met meerdere bouwjaren gebruikt. Er zijn verschillende websites waar u de originele onderdeelnummers deze kutn u dan voor verschillende modellen vergelijken.

www.mrcycles.com Amerikaanse site, let op voor o.a. koplampen en ECU's
www.bikebandit.com Amerikaanse site, let op voor o.a. koplampen en ECU's
www.realoem.com BMW onderdelen

Elektrische storing in uw motor?

Een elektrische storing in uw motorfiets kan vervelend op te lossen zijn. Een manier die vooral onder veel hobbyisten voorkomt is het uitwisselen van verschillende onderdelen. Helaas kan deze manier van werken er ook voor zorgen dat de gewisselde onderdelen hierdoor ook beschadigd raken. Dit is de reden dat wij geen elektrische delen retour nemen. Zo ver het mogelijk is worden onze elektrische onderdelen getest voordat wij deze versturen. Mocht u onverhoopt toch een defect onderdeel ontvangen, dan sturen wij u hier hetzelfde onderdeel voor terug.

hours until next shipment

Meld je aan voor de nieuwsbrief, je ontvangt als eerste welke demontage voertuigen zijn binnen gekomen.